Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Szentes
Nevelési Tanácsadó, Logopédia, Gyógytestnevelés, Utazó Szakember Hálózat

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Személyesen:
Egységes Pedagógiai Szakszolgálat
6600 Szentes, Jövendő utca 6.

Telefonon:
06-63/560 108 vagy 06-63/560 109
+3670/942 1185 vagy +3670/492-11-87


E-mailben:
szakszolgalat@invitel.hu

A térségi intézményekben:
Szakembereink által, hirdetmény útján megjelölt fogadó órákon.


EGYSÉGES PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT, SZENTES

Intézményünk a Terney Béla Középiskolai Kollégium épületének jobb oldali szárnyában kapott helyet, bejáratunk az utca felől található.

A Pedagógiai Szakszolgálat 2005. április 1. óta működik önálló intézményként. Korábban a Családsegítő Központ ligeti épületében, annak részeként dolgoztak kollégáink. Az önálló intézmény megalakulása a Szentes Kistérség Többcélú Társulása kötelékében valósulhatott meg. 2005. áprilisa óta így nemcsak Szentes, hanem a térség óvodái és iskolái is ellátási területünkhöz tartozik.
2007. december 1-jétől a kibővült feladataink miatt Alapító Okiratunkat módosította Szentes város Képviselőtestülete, így ettől az időponttól kezdve Egységes Pedagógiai Szakszolgálatként működünk.

Intézményünk feladatai:
- nevelési tanácsadás (pszichológiai, fejlesztő pedagógiai ellátás)
- logopédiai szolgáltatás
- gyógytestnevelés
- utazó gyógypedagógusi hálózat
- kistérségi iskola- és óvodapszichológiai ellátás
- pályaválasztási tanácsadás


HOGYAN FORDULHATNAK HOZZÁNK

Önkéntesen, intézményünkben személyesen hétfőtől csütörtökig 8-17 óra között, pénteken 8-14 óra között jelentkezhet; kollégánk segít a szükséges ambuláns jelentkezési lap kitöltésében, rögzíti adatait, problémáját és tájékoztatást ad a további teendőkről.

Pszichológiai ellátásra személyesen csak pszichológusaink fogadó óráin jelentkezhet az intézményben. Szakembereink minden héten tartanak fogadó órát, mely időpontokban előzetes bejelentkezés nélkül is fogadják az új klienseket. A fogadó órákon egy rövid problémafelvételre nyújtanak lehetőséget, mely alapján a gyermeket pszichológiai ellátásra előjegyzésbe veszik.

Az iskolák és az óvodák Intézményi Vizsgálatkérő Lapon (a bal oldali menüsorból letölthető) kérhetik a gyerekek vizsgálatát, melyet postai úton juttathatnak el hozzánk.


ELLÁTÁSI TERÜLETÜNK

Szentes város óvodái és iskolái,
Árpádhalom,
Derekegyház,
Eperjes,
Fábiánsebestyén,
Nagymágocs,
Nagytőke,
Szegvár települések óvodái és iskoláiFORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy idejében elküldhessük Önnek legfrissebb információinkat!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotInnen közvetlenül el tudja juttatni hozzánk észrevételét, javaslatát, kérdését! Csak adja meg e-mail címét, majd írja be a szöveget!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Honlapkészítés